Што можеме да направиме за вас?
Американско бизнис и корпоративно право Даночно право Инвестиции

Драги клиенти, 

CHICHEVALIEV & ILIJOVSKI INTERNATIONAL LLC е основана во 2020 година од страна на Адвокатското Друштво Чичевалиев и Илијовски со единствена цел – да обезбеди квалитетни консултантски услуги за поддршка на бизниси и инвестициски проекти во Соединетите Американски Држави. Во CHICHEVALIEV & ILIJOVSKI INTERNATIONAL LLC секогаш ќе најдете поддршка и посветен тим спремен да ви помогне во сите ваши потфати.

Ние го поддржуваме отворениот пристап кон нашите клиенти преку обезбедување на лично внимание и индивидуален пристап кон секое прашање што може да произлезе во вашиот приватен или деловен живот.

CHICHEVALIEV & ILIJOVSKI INTERNATIONAL LLC пред се ги цени Бизнис Етиката и Интегритетот, доблести кои ние во целост ги применуваме во нашиот професионален и деловен живот.

Срдечни поздрави

Филип Чичевалиев & Илија Илијовски